Alpitast ja té a punt les nou tapes que oferirà del 15 al 17 de gener — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Alpitast ja té a punt les nou tapes que oferirà del 15 al 17 de gener

Alpitast ja té a punt les nou tapes que oferirà del 15 al 17 de gener

Alpitast, la ruta gastronòmica d’Alpicat que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de gener, ja té a punt les nou propostes culinàries que, en forma de tapa, oferirà dins aquesta iniciativa organitzada per l’Ajuntament.

Aquesta ruta comptarà amb nou propostes de bars d’Alpicat, que han elaborat una tapa expressament per participar a Alpitast. Les tapes presenten un predomini de les creacions salades, tot i que n’hi ha per a tots els gustos.

Així, i per ordre cronològic, el divendres 15, de 19.00 a 22.00 hores, obriran el foc el Bar Granados, amb els Callos Granados amb tomata, ceba i picada; el Bar Can Sastre, amb Tastet de xorisset amb ou de perdiu i patates palla casolanes; i el Bar Las Vegas, amb Torradeta de llonganissa farcida de foie amb fons de confitura de tomàquet, brie i ceba cruixent.

El dissabte al migdia, de 12.00 a 14.00 hores, serà el torn per a Casa Pepita, amb Timbal de patata amb ou i foie estrellat, i Cal Valeri, amb Cresta de xampis amb cabells de ceba i virutes de pernil.

Finalment, el diumenge al migdia arribarà el moment del Bar El Sol, amb Barqueta de rulo de cabra amb encenalls de pernil; el Bar L’Entrada, amb Gratinat l’Entrada de llagostins amb patata; el Bar Ribera, amb Torradeta de seitó amb salmó i formatge marinat; i el Bar Imagine, amb Imagine terra-mar de calamar amb panxeta ibèrica cruixent.

Les propostes gastronòmiques d’aquests establiments es podran degustar en format de tapa, al preu de 2 euros, que ja es poden adquirir anticipadament als establiments participants. Tots aquests establiments disposaran, a més, d'unes butlletes amb les quals els clients podran participar en un sorteig. Per fer-ho, els clients hauran de segellar la butlleta en l'establiment on hagin pres la seva tapa i, quan hagin omplert els tres espais per a segellar que conté cada butlleta, al dors podran marcar la que consideren que és la millor tapa. Emplenant la butlleta amb les seves dades personals i depositant-la en una urna de qualsevol dels establiments adherits, els clients participaran en el sorteig d'un sopar per a dos persones a l’establiment de la tapa més votada. El sorteig es farà el 20 de gener a la Sala Jove de La Unió. I evidentment, com més butlletes empleneu, més possibilitats de guanyar el premi tindreu.

Butlleta de participació.

Tapes i horaris dels diferents establiments col·laboradors.

Alpitast

  • Compartir