Alpicat s’adhereix a les concentracions silencioses en contra del terrorisme i en suport a les víctimes dels atemptats — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Alpicat s’adhereix a les concentracions silencioses en contra del terrorisme i en suport a les víctimes dels atemptats

Alpicat s’adhereix a les concentracions silencioses en contra del terrorisme i en suport a les víctimes dels atemptats

L’Ajuntament d’Alpicat ha estat avui el punt de trobada de la concentració silenciosa que, a partir de les 12 del migdia, s’ha celebrat amb motiu dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Els presents han mostrat així la seva repulsa als fets ocorreguts i el suport a les víctimes i a les seves famílies. L’alcalde Joan Gilart ha estat l’encarregat d’encapçalar aquesta manifestació de rebuig al terrorisme i en solidaritat amb les víctimes. A més, les banderes de l’Ajuntament onejaran a mitja asta durant tres dies, a proposta de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

Cal destacar la gran afluència de públic i que paral·lelament s’ha celebrat un acte amb els més petits a la Llar d’Infants l’Estel dins les activitats d’Agost a l’Estel.

dol1

  • Compartir