Alpicat s’adhereix a la campanya 'Diposita aquí el teu masclisme' de l’Institut Català de les Dones — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Alpicat s’adhereix a la campanya 'Diposita aquí el teu masclisme' de l’Institut Català de les Dones

Alpicat s’adhereix a la campanya 'Diposita aquí el teu masclisme' de l’Institut Català de les Dones

L’Ajuntament d’Alpicat s’ha adherit a la campanya 'Diposita aquí el teu masclisme' que impulsa l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya.

El suport d’Alpicat a la campanya és una iniciativa de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, que encapçalen les regidores Teresa Mayoral –a la imatge– i Blanca Roure. Dins d’aquesta campanya, a partir d’aquest dijous es començaran a col·locar en diferents papereres d’Alpicat adhesius amb el lema “Diposita aquí el teu masclisme”, convidant tothom a reconèixer i desmuntar el masclisme per llençar-lo directament a la paperera.

D’aquesta manera, es farà visible a les papereres públiques aquest lema i el repte que proposa la campanya, que és el poder aconseguir la igualtat efectiva i desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques que pateixen les dones.

Podeu trobar més informació sobre la campanya a la web de l’Institut Català de les Dones clicant AQUÍ.

A-CAMPANYA.jpg

  • Compartir