Alpicat rep la visita de l’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Alpicat rep la visita de l’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya

Alpicat rep la visita de l’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya

La Sala Jove de la Unió ha rebut aquest matí la visita de l’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya. L’equip del Síndic ha estat representat per María José Juan-Torres, que ha atès les demandes dels veïns i veïnes d’Alpicat.

L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, ha aprofitat la presència del l’equip del Síndic per saludar-los i per interessar-se per la mecànica i el funcionament de la sindicatura. Gilart, que ha estat acompanyat pel tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Antoni Tornos, ha valorat molt positivament aquest tipus d’accions que permeten donar veu als veïns del poble davant del Síndic, a la vegada que ha recordat que iniciatives d’aquesta mena acosten les institucions a la gent del carrer.

Síndic-1

L’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya viatja durant la setmana per diferents punts de Catalunya oferint als ciutadans la possibilitat de fer-los arribar les seves queixes o consultes referents a temes de l’Administració pública o d’empreses privades que treballen per a l’Administració pública.

Síndic-2

  • Compartir