Alpicat referma la seva aposta per les zones verdes — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Alpicat referma la seva aposta per les zones verdes

Alpicat referma la seva aposta per les zones verdes

L’Ajuntament redacta un projecte d’adequació de diferents àrees enjardinades al nucli urbà, aspira a aconseguir la seva tercera estrella dins el programa Viles Florides i, paral·lelament, signa el nou contracte d’adjudicació del servei de jardineria.

L’Ajuntament d’Alpicat manté ferm el seu compromís de potenciar i millorar totes les zones verdes del municipi, aspecte que el situa, per exemple, en un lloc destacat dins del projecte Viles Florides. El programa posa en valor la riquesa natural i paisatgística mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Com a un pas més en aquest objectiu de millora costant, l’Ajuntament ha redactat un projecte d’adequació de diferents àrees enjardinades al nucli urbà, amb una inversió total de 40.000 euros del que s’espera la col·laboració de la Diputació de Lleida. Pel que fa als espais que es milloraran pròximament hi figuren, entre d’altres, parts del accessos a Alpicat i algunes zones del Parc del Graó.

En aquest sentit, l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, ha ratificat el compromís de l’Ajuntament amb la millora permanent dels espais d’Alpicat i, en especial, de les zones verdes i jardins. “La qualitat de vida dels veïns d‘Alpicat és una de les nostres prioritats, i la millora d’aquests espais naturals i públics n’és una mostra més”, ha manifestat.

Gilart assegura que les millores seran “constants” i “en diferents punts” del poble, i espera que ajudin a mantenir la bona imatge d’Alpicat. Aquest fet, a més, li podria comportar el premi de rebre la tercera estrella dins del rànquing de Viles Florides. “Ara tenim dos estrelles i sumar la tercer seria refermar, una mica més, que estem treballant en la línia correcta”, admetia Gilart.

Paral·lelament, i també en aquest àmbit, aquest dimecres 4 d’abril es va signar el contracte d’adjudicació del servei de jardineria d’Alpicat entre l’Ajuntament i Fernando González. L’acord és per als propers dos anys i inclou el manteniment de totes les zones verdes del municipi.

jardineria

  • Compartir