Alpicat recrearà una assemblea de les Nacions Unides aquest dimecres dins el Dia Escolar de la No Violència i la Pau — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Alpicat recrearà una assemblea de les Nacions Unides aquest dimecres dins el Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Alpicat recrearà una assemblea de les Nacions Unides aquest dimecres dins el Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Alpicat recrearà una Assemblea de les Nacions Unides en una activitat que s’emmarca dins el DENIP (Dia Escolar de la No Violència i la Pau), que se celebra aquest dimecres dia 30 de gener.

L’acte és el resultat de la suma d’esforços i voluntats d’Alpicat Solidari, l'Institut d'Alpicat, l'escola Doctor Serés, l'Ajuntament de la població i la Coordinadora d'ONGD i AMS de Lleida. L’escenari serà la Sala La Unió d’Alpicat aquest dimecres dia 30 a partir de les 11.00 hores.

Aquesta iniciativa arriba després que l’èxit assolit l’any passat per una altra de similar, quan aquestes mateixes entitats i centres educatius van reproduir un campament de refugiats en una acció que va comptar amb la participació de diferents associacions d'Alpicat i que va tenir un important ressò mediàtic.

Enguany es recrearà una Assemblea de les Nacions Unides, on els alumnes de l'Escola seran els membres de la Mesa i els de l'Institut denunciaran els incompliments dels Drets dels Infants de l’ONU i faran palès com el compliment dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible permetria assolir aquests drets. L'acta de la resolució resultant de l'Assemblea serà lliurada en el mateix acte a l'alcalde d'Alpicat, Joan Gilart, i a les entitats organitzadores perquè pugui ser elevada al proper Ple municipal. Durant l’activitat es podran veure algunes actuacions musicals i es projectaran diferents vídeos.

  • Compartir