Alpicat inverteix 30.000 euros en l’adequació de la senyalització d’orientació urbana — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Alpicat inverteix 30.000 euros en l’adequació de la senyalització d’orientació urbana

Alpicat inverteix 30.000 euros en l’adequació de la senyalització d’orientació urbana

L’Ajuntament d’Alpicat ha dut a terme durant els darrers tres mesos el projecte de senyalització urbana amb un pressupost de 30.000 euros. Aquesta actuació forma part dels diferents projectes de millora urbanística que s’estan impulsant des del consistori amb l’objectiu de dur a terme una reordenació viària del municipi, guanyant en fluïdesa i també en seguretat.

Així, s’han instal·lat senyals verticals d'orientació cap als edificis públics municipals i cap a les urbanitzacions, així com cap a les principals empreses del municipi, una mesura que, segons ha explicat l’alcalde, Joan Gilart, serveix per “facilitar l’arribada dels vehicles pesats a les empreses del municipi orientant-los pels millors itineraris”. De la mateixa manera, també s’han instal·lat cartells informatius a l’inici dels camins rurals dins el terme municipal, amb la indicació del nom i la longitud dels mateixos. Destaca també la col·locació d’un gran cartell de benvinguda a l’entrada del poble.

L’objectiu d’aquest projecte de senyalització és la millora de la planificació del trànsit, tant de pas com local, escollint els itineraris més convenients. D’aquesta manera, es propicia un ús més racional de la xarxa viària urbana. En aquest sentit, Joan Gilart ha manifestat que “era una reivindicació de molta gent, sobretot forastera, als quals sovint els costava localitzar els edificis municipals i les empreses d’Alpicat”.

seny-2

  • Compartir