Alpicat instal·la el primer Futtoc de les Terres de Lleida — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Alpicat instal·la el primer Futtoc de les Terres de Lleida

Alpicat instal·la el primer Futtoc de les Terres de Lleida

Alpicat ha fet un pas més en la seva millora d’oferta esportiva i d’oci amb la instal·lació del primer Futtoc de les Terres de Lleida.

L’equipament es va inaugurar ahir a la tarda i s’ha ubicat al Parc del Graó, l’epicentre esportiu del poble que ja compta amb un camp de futbol, pavelló, rocòdrom, pistes de pàdel, pista poliesportiva, pistes de tennis i les noves piscines inaugurades aquest mateix estiu.  

Tal com va passar amb la pista pumptrack, l’Ajuntament d’Alpicat ha estat pioner a l’hora d’adquirir un equipament diferent, adreçat a tots els públics, però especialment als joves amb l’objectiu de que tinguin la màxima oferta esportiva i lúdica per poder triar i practicar esport dins del poble.

El futtoc és esport-joc dinàmic, divertit que fa servir una taula ovalada molt semblant a la de tennis de taula on els jugadors, per sobre de la xarxa, han de fer passar una pilota de futbol fabricada amb un material més lleuger. Permet, a més a més, que els jugadors de futbol puguin millorar la seva tècnica i s’ha fet molt popular en els vestuaris de molts equips de Primera Divisió.

Es pot jugar individualment o en parelles, es regeix per unes regles molt semblants a les del tennis de taula -pel que fa a la puntuació i al servei- i la pilota es pot passar al camp contrari amb qualsevol part del cos, excepte amb les mans, com en el futbol.  

Els participants, a més, poden pujar a sobre de la taula per rematar amb més determinació. Tot això fa que el Futtoc sigui un esport molt divertit, explosiu i apte per a totes les edats.

  • Compartir