Alpicat compra una segona impressora 3D gràcies a les aportacions d’una campanya de mecenatge — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Alpicat compra una segona impressora 3D gràcies a les aportacions d’una campanya de mecenatge

Alpicat compra una segona impressora 3D gràcies a les aportacions d’una campanya de mecenatge

S’han recollit més de 5.000 euros a través de la col·laboració d’un centenar de persones i entitats.

L’Ajuntament d’Alpicat ha adquirit una segona impressora 3D que s’utilitzarà de moment per confeccionar més material sanitari i que després serà lliurada, com la primera que es va comprar, a l’Escola Doctor Serés i a l’Institut d’Alpicat per tal que els joves realitzin pràctiques i es formin.

La compra d’aquest segon aparell s’ha materialitzat gràcies a les aportacions voluntàries que particulars i empreses d’Alpicat, al voltant d’un centenar, han fet durant els darrers dies a la campanya de mecenatge que va impulsar l’Ajuntament a través de la plataforma GoFundMe.

De fet s’ha superat la xifra de 5.000 euros marcada per a la compra de la màquina i del material fungible, motiu pel qual el consistori vol agrair de manera pública i molt especial la solidaritat de tots els que ho han fet possible.

L’excedent de diners recollits es destinarà a la lluita contra l’expansió del coronavirus al mateix municipi amb la compra de més material per repartir. En aquest sentit, cal remarcar que la campanya seguirà oberta durant uns dies en aquest ENLLAÇ per aquells que encara vulguin fer aportacions de darrera hora.

Amb aquesta adquisició, el consistori ja disposa d’un nou equipament amb el qual reforçar la producció de material. Fins avui s’han produït 170 viseres protectores que es van distribuint amb la resta d’elements en comerços, residències d'avis, farmàcia, i també diferents espais municipals. 

Quan es pugui superar l’actual situació de crisi sanitària, l’Ajuntament, com ja es va anunciar, facilitarà que les impressores 3D puguin ser utilitzades pels alumnes dels centres escolars de la població en el seu procés de formació.

IMPRESSORA-3.jpg

  • Compartir