Ajuts per al transport adaptat de persones amb dependència — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / Ajuts per al transport adaptat de persones amb dependència

Ajuts per al transport adaptat de persones amb dependència

La Junta de Govern Local del passat 28 de maig va aprovar les bases i la convocatòria d’ajuts per concurrència competitiva per al transport adaptat per persones amb dependència.

L’objecte de la convocatòria és col·laborar en el transport adaptat a les persones amb dependència, per tal de facilitar el seu accés als serveis socials d’atenció especialitzada, especialment centres de dia. Va adreçada a persones físiques que tinguin un grau de dependència igual o superior a 1 segons la resolució del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, empadronades a Alpicat i que requereixin, a títol individual, l’ús de transport adaptat per assistir a centres de dia o centres de rehabilitació públics durant l’any 2018. 

Les sol·licituds s’adreçaran a l’Alcalde d’Alpicat i es presentaran al Registre d’Entrada de l’Ajuntament d’Alpicat en els impresos normalitzats que estaran a disposició dels sol·licitants a l’Oficina municipal d’Atenció Ciutadana i a la WEB de l'Ajuntament. El termini per a la seva presentació serà obert des de l’endemà de publicació d’aquestes bases al Butlletí Oficial de la Província i fins al 31 de desembre de 2018. L’aportació màxima per atendre la totalitat de les sol·licituds objecte d’aquesta convocatòria és de 6.000 euros.

Podeu consultar les bases íntegres d’aquesta convocatòria i descarregar el model de sol·licitud en aquest ENLLAÇ.

  • Compartir