Inscripció "Viu l'agost a L'Estel" — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Inscripcions / Inscripció "Viu l'agost a L'Estel"

Inscripció "Viu l'agost a L'Estel"

Per quart any consecutiu, l’Ajuntament ofereix un servei per cobrir les necessitats dels pares i les mares dels més menuts durant el mes d’agost, col·laborant, així, en la conciliació de la vida familiar i laboral.

“Viu l’agost a L’Estel!” és una opció de lleure pensada per als infants d’Alpicat, que durant el curs escolar hagin estat escolaritzats a la llar d’infants municipal d’Alpicat o en qualsevol altre centre.

De l’1 al 31 d’agost, obrirem la llar d’infants L’Estel amb les mateixes professionals que tenim durant el curs escolar i durem a terme activitats basades en el joc, com a eina de relació i d’aprenentatge.

Totes les famílies interessades podeu apuntar els vostres infants entre l’1 i el 15 de maig de 2019, emplenant aquest formulari o, presencialment, a les oficines de l'Ajuntament.

Torn al qual es vol assistir  


Dades del nen o la nena
Data de naixement  
/ /  
Què menja l'infant?  


 

Amb la presentació d'aquesta inscripció el pare/mare/representant legal resta informat de tot l'establert per a l'activitat de lleure "Viu l'agost a L'Estel!", accepta expressament el seu contingut i manifesta l'exactitud de les dades facilitades, obligant-se a comunicar a l’Ajuntament, de forma immediata qualsevol modificació.

En compliment del que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, us comuniquem que el responsable del fitxer de dades personals és l’Ajuntament d’Alpicat, amb domicili al carrer de Lleida núm. 42 25110 Alpicat i la finalitat del tractament serà formalitzar la inscripció i prestar, gestionar i administrar l’activitat de lleure a L’Estel.

La persona afectada podrà adreçar-se a l’Ajuntament d’Alpicat per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l’ús, així com a revocar el consentiment atorgat, mitjançant una sol·licitud que ha d’incloure nom, cognoms i adreça a efectes de notificació, còpia del DNI o altre document acreditatiu, fent esment de quin és el dret exercit.