Inscripcions — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Inscripcions

Inscripcions

Club Jove

El club jove és un espai on els joves entre 12 i 25 anys podran gaudir de descomptes en les activitats que es fan a Alpicat. Ser del club jove és totalment gratuït, només has d'inscriure't a l'enllaç http://www.alpicat.cat/inscripcions/club-jove i rebràs el carnet del club jove per poder gaudir de tots els descomptes, promocions i sortejos que aniran sortint.

Club Jove - Llegir Més

Borsa Jove de l'Ajuntament d'Alpicat

Des del Club Jove estem treballant en un projecte que té un objectiu molt clar, volem donar feina als joves empadronats del poble i que tingueu alguna titulació relacionada amb el món del lleure. És per això que hem creat aquesta borsa, per facilitar el contacte entre Ajuntament i joves i d'aquesta manera poder iniciar un procés de relació laboral.

Borsa Jove de l'Ajuntament d'Alpicat - Llegir Més

Concurs de façanes de Nadal 2021

Inscripcions del 26 de novembre al 20 de desembre. Decora la teva façana aquest Nadal, tots els inscrits podran optar a premis de fins a 150€ en vals de compra bescanviables en el comerç adherit d’Alpicat. Podran participar totes les cases ubicades dins del terme municipal d’Alpicat. La temàtica de la decoració de la façana ha de ser de caire nadalenc. Es crearà un mapa amb un recorregut per totes les cases decorades que s’hagin inscrit perquè tothom pugui passar-les a veure. Les votacions de les façanes es realitzaran mitjançant una app que es donarà a conèixer una vegada estigui finalitat el període d'inscripcions.

Concurs de façanes de Nadal 2021 - Llegir Més

  • Compartir