Sàhara Ponent i Alpicat Solidari, protagonistes de la segona sessió de les Jornades Sanitàries d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Sàhara Ponent i Alpicat Solidari, protagonistes de la segona sessió de les Jornades Sanitàries d’Alpicat

Sàhara Ponent i Alpicat Solidari, protagonistes de la segona sessió de les Jornades Sanitàries d’Alpicat

Han ofert l’anomenada Jornada Solidària, titulada ‘Vacances en Pau’.

La Sala d’Actes del Casal va acollir aquest dimecres la segona de les sessions programades dins la 16a edició de les Jornades Sanitàries d’Alpicat-Dimecres de Salut.

En aquesta ocasió, es va programar l’anomenada Jornada Solidària, titulada ‘Vacances en Pau’, que ha anat a càrrec de Sàhara Ponent amb la col·laboració d’Alpicat Solidari. La sessió va ser presentada per la regidora de Polítiques Socials, Teresa Mayoral, i pel president d’Alpicat Solidari, Marçal Abella.

Les Jornades Sanitàries se celebren des del 6 de novembre fins al 4 de desembre, sempre en dimecres a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes del Casal i amb la presència de professionals del sector sanitari. Estan organitzades per l’Ajuntament d’Alpicat amb el suport d’Alpicat Solidari, el Departament de Salut de la Generalitat, la Diputació de Lleida, Gestió de Serveis Sanitaris, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Consell Comarcal del Segrià.

Podeu veure més fotos d’aquesta segona sessió en aquest ENLLAÇ.

JornSan-1.JPG

  • Compartir