Quarta entrega de les Jornades Sanitàries amb les doctores Laila Al-Jouja i Laura Gros — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Quarta entrega de les Jornades Sanitàries amb les doctores Laila Al-Jouja i Laura Gros

Quarta entrega de les Jornades Sanitàries amb les doctores Laila Al-Jouja i Laura Gros

Les doctores Laila Al-Jouja i Laura Gros han estat les protagonistes de la quarta sessió de les Jornades Sanitàries d’Alpicat, que enguany arriben a la seva 15a edició.

 ‘Oftalmologia des de l’atenció primària’ ha estat el tema que han tractat Laila Al-Jouja, metgessa de família dels consultoris de Corbins i Vilanova de la Barca i referent del programa CROC, de l’ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida, i Laura Gros, metgessa de família dels consultoris de Vilanova de Segrià i Benavent de Segrià, referent del programa CROC, de l‘ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

Un cop celebrada aquesta quart entrega, al cicle ja només li restarà celebrar una darrera sessió, dimecres vinent, 5 de desembre, en què el tema serà ‘Tòxics ambientals’, a càrrec de Ramon Rosell, metge, odontòleg i expert en medicina ambiental clínica. Després d’aquesta xarrada, es farà la cloenda, que està previst que compti amb la presència de l’alcalde Joan Gilart; de Carles Roca, director mèdic del Consultori d’Alpicat; i de Joan Limón, regidor de Polítiques Socials de l’Ajuntament.

JS4

  • Compartir