Les Jornades Sanitàries viuen una sessió solidària dedicada a la fisioteràpia, la cooperació i al Voluntariat Universitari a Gàmbia — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Les Jornades Sanitàries viuen una sessió solidària dedicada a la fisioteràpia, la cooperació i al Voluntariat Universitari a Gàmbia

Les Jornades Sanitàries viuen una sessió solidària dedicada a la fisioteràpia, la cooperació i al Voluntariat Universitari a Gàmbia

La cita, que ha gaudit del suport d’Alpicat Solidari, ha comptat com a ponents amb Carme Campoy, Àngela Rodríguez, Ainhoa Iralde i Aina Grifell.

Les Jornades Sanitàries d’Alpicat van celebrar aquest dimecres la seva sessió més solidària, en una cita que va comptar amb el suport d’Alpicat Solidari.

Sota el nom de ‘Jornada de Salud Solidària-Fisioteràpia i Coordinació. Voluntariat Universitària a Gàmbia’, els assistents han pogut gaudir dels coneixements de Carme Campoy, fisioterapeuta, doctora en Antropologia, tècnic en Cooperació i professora del Grau de Fisioteràpia de la UdL; Àngela Rodríguez, estudiant de 4t de Grau de Fisioteràpia; Ainhoa Iralde i Aina Grifell, estudiants de 5è de doble Grau de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) i de Fisioteràpia, totes elles voluntàries del projecte Fisioteràpia i Cooperació. La cita ha comptat també amb la presència de Marçal Abella, president d’Alpicat Solidari, i del regidor de Polítiques Socials de l’Ajuntament.

Les Jornades Sanitàries arriben enguany a la seva 15a edició i van ser inaugurades fa una setmana per Divina Farreny, gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, del CatSalut, amb una sessió inaugural sobre els desfibril·ladors a càrrec de Rafael Ramírez, de l’empresa Neosalus.

Les jornades seguiran dimecres vinent amb ‘Alimentació i hàbits saludables’ i els professionals sanitaris del consultori d’Alpicat-ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida; el dia 28, amb ‘Oftalmologia des de l’atenció primària’, a càrrec de Laila Al-Jouja i Laura Gros; i el 5 de desembre amb ‘Tòxics ambientals’, a càrrec de Ramon Rosell. 

js-1

js-2

  • Compartir