Les Jornades Sanitàries d’Alpicat proposen cinc sessions en la seva 15a edició, inaugurada per Divina Farreny — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Les Jornades Sanitàries d’Alpicat proposen cinc sessions en la seva 15a edició, inaugurada per Divina Farreny

Les Jornades Sanitàries d’Alpicat proposen cinc sessions en la seva 15a edició, inaugurada per Divina Farreny

Rafa Ramírez, de Neosalus, va signar la sessió d’obertura, consistent en un taller sobre desfibril·ladors.

Alpicat va posar ahir en marxa la 15a edició de les Jornades Sanitàries, que van ser inaugurades dimecres al vespre per Divina Farreny, gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, del CatSalut.

Farreny va estar acompanyada per l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i pel regidor Joan Limón, i va destacar la bona salut d’una iniciativa que compleix quinze anys i que enguany proposarà cinc sessions, sempre en dimecres a les 19.00 hores al Casal, que es tancaran el 5 de desembre. La primera d’aquestes sessions va anar a càrrec de Rafael Ramírez, de l’empresa Neosalus, que va oferir un ‘Taller teoricopràctic amb desfibril·ladors’. 

Les Jornades Sanitàries continuaran dimecres vinent, dia 14, amb ‘Fisioteràpia i cooperació. Voluntariat universitari a Gàmbia’, dintre de la Jornada Solidària, i anirà a càrrec de Carme Campoy, fisioterapèuta, doctora en antropologia, tècnic en cooperació i professora del Grau de Fisioteràpia de la UdL; Àngela Rodríguez, estudiant de 4t de Grau de Fisioteràpia; Ainhoa Iralde i Aina Grifell, estudiants de 5è de doble Grau de CAFE i Fisioteràpia, totes voluntàries del projecte Fisioteràpia i Cooperació.

El dia 21 serà el torn per als professionals sanitaris del consultori d’Alpicat-ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida, que parlaran sobre ‘Alimentació i hàbits saludables’. Pel dia 28 està prevista la xarrada ‘Oftalmologia des de l’atenció primària’, a càrrec de Laila Al-Jouja, metgessa de família dels consultoris de Corbins i Vilanova de la Barca i referent del programa CROC, de l’ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida; i de Laura Gros, metgessa de família dels consultoris de Vilanova de Segrià i Benavent de Segrià, referent del programa CROC, de l‘ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

La darrera sessió està programada pel 5 de desembre amb ‘Tòxics ambientals’, a càrrec de Ramon Rosell, metge, odontòleg i expert en medicina ambiental clínica. La cloenda anirà a càrrec de Joan Gilart, Carles Roca, director mèdic del Consultori d’Alpicat, i de Joan Limón, regidor de Polítiques Socials de l’Ajuntament.

Podeu veure més fotos d'aquesta jornada inaugural al Facebook de l'Ajun tament, clicant en aquest ENLLAÇ

SANI-1

  • Compartir