La donació i els transplantaments d’òrgans, temàtica de la tercera entrega de les Jornades Sanitàries — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / La donació i els transplantaments d’òrgans, temàtica de la tercera entrega de les Jornades Sanitàries

La donació i els transplantaments d’òrgans, temàtica de la tercera entrega de les Jornades Sanitàries

Jorge Twose Pérez de Rada, tècnic de l’Organització Catalana de Transplantaments (OCATT)-Àrea d’Atenció Sanitària-Servei Català de la Salut va ser el protagonista de la tercera de les cinc sessions previstes dins la 14a edició de les Jornades Sanitàries d’Alpicat, que com és habitual va tenir lloc a la Sala d’Actes del Casal.

Twose Pérez de Rada va parlar sobre ‘La donació i els transplantaments d’òrgans a Catalunya’ en una sessió que va tenir caràcter solidari i que va comptar amb el suport d’Alpicat Solidari, entitat que va estar representada per Joana García Hinojosa i que va presentar la sessió juntament amb Carles Roca, director mèdic del Consultori d’Alpicat. En acabar la xerrada, es va dur a terme una taula rodona amb la participació de diferents associacions de trasplantats i pacients en llista d’espera.

Amb aquesta nova xerrada, les Jornades Sanitàries d’Alpicat ja han superat el seu equador. Fins ara hi havien intervingut Montse Llorens, coordinadora de l’oficina tècnica del programa de prevenció de càncer de mama, colon i recte, que va parlar de ‘Prevenció del càncer de mama’ i Dolors Morera, diplomada en Treball Social ABS Lleida Rural Nord, que va parlar sobre ‘Treball Social Sanitari; PADES’. Les dos sessions que resten se celebraran dimecres vinent, dia 29, amb el cardiòleg Jacint Cabau (‘Hipertensió: una estada amb un enemic silenciós’) i divendres 1 de desembre, amb Vito Claveria, llevadora ABS Lleida Rural Nord (‘La feina i l’experiència d’una llevadora’).

sani-3-2

sani-3-1

  • Compartir