La 16a edició de les Jornades Sanitàries, del 6 de novembre al 4 de desembre — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Jornades sanitàries 2019 / La 16a edició de les Jornades Sanitàries, del 6 de novembre al 4 de desembre

La 16a edició de les Jornades Sanitàries, del 6 de novembre al 4 de desembre

S’articularan en cinc sessions amb temàtiques diverses que aniran a càrrec de professionals reputats del sector sanitari.

Alpicat ja té a punt una nova edició de les Jornades Sanitàries-Dimecres de Salut, la 16a, amb la qual cosa l’activitat demostra estar plenament consolidada.

Com és habitual, les Jornades es desenvoluparan en cinc sessions programades durant cinc dimecres consecutius, des del 6 de novembre fins al 4 de desembre, i sempre a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes del Casal i amb la presència de professionals reputats del sector sanitari.

Així, la primera jornada tractarà sobre “Parlem de la pròstata?" i anirà a càrrec de David García, cap clínic referent de la Unitat de càncer de pròstata i robòtica de l’Arnau de Vilanova, Institut Català de la Salut. Pel dia 13, s’ha programat l’anomenada Jornada Solidària, titulada “Vacances en Pau” i a càrrec de Sàhara Ponent amb la col·laboració d’Alpicat Solidari.

El dia 20, la tercera entrega parlarà sobre “Voluntats anticipades”, a càrrec de Francisco Javier Garrabella i de Carles Roca, metges del consultori d’Alpicat, ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida. Pel dia 27, la temàtica serà “Vacunes sí, vacunes no?”, a càrrec de Marta Pifarré, infermera de pediatria i referent de vacunes de l’ABS Lleida Rural Nord; Montse Polo, infermera del consultori d’Alpicat, ABS Lleida Rural Nord; i Immaculada Morales, pediatre del consultori d’Alpicat ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

Finalment, el 4 de desembre la sessió de cloenda tractarà sobre “Ten cuidado con lo que sueñas”, una xerrada/testimoni/espectacle a càrrec de María José Moya amb introducció a càrrec de Silvia Hoyas, treballadora social de l’ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

La inauguració comptarà amb la presència de l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i de Divina Farreny, Gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, del CatSalut, mentre que a la cloenda hi assistirà Ramon Sentís, Gerent territorial del ICS a Lleida, Alt Pirineu i Aran, i gerent de Gestió de Serveis Sanitaris.

Cal recordar que les Jornades Sanitàries estan organitzades per l’Ajuntament d’Alpicat amb el suport d’Alpicat Solidari, el Departament de Salut de la Generalitat, la Diputació de Lleida, Gestió de Serveis Sanitaris, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Consell Comarcal del Segrià.

Podeu consultar el programa complet de les Jornades Sanitàries 2019 en aquest ENLLAÇ.

jornades sanitàries 2019

 

  • Compartir