Francisco Javier Garrabella i Carles Roca, protagonistes de la tercera sessió de les Jornades Sanitàries — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Francisco Javier Garrabella i Carles Roca, protagonistes de la tercera sessió de les Jornades Sanitàries

Francisco Javier Garrabella i Carles Roca, protagonistes de la tercera sessió de les Jornades Sanitàries

La Sala d’Actes del Casal d’Alpicat va acollir aquest dimecres la tercera sessió de les Jornades Sanitàries-Dimecres de Salut.

Els conferenciats van ser Francisco Javier Garrabella i Carles Roca, metges del consultori d’Alpicat, ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida, que van impartir la xerrada ‘Voluntats anticipades’. 

La pròxima sessió tindrà lloc el dia 27 i la temàtica serà ‘Vacunes sí, vacunes no’, a càrrec de Marta Pifarré, infermera de pediatria i referent de vacunes de l’ABS Lleida Rural Nord; Montse Polo, infermera del consultori d’Alpicat, ABS Lleida Rural Nord; i Immaculada Morales, pediatre del consultori d’Alpicat ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

La sessió de cloenda serà el 4 de desembre i tractarà sobre “Ten cuidado con lo que sueñas”, una xerrada/testimoni/espectacle a càrrec de María José Moya amb introducció a càrrec de Silvia Hoyas, treballadora social de l’ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida.

Les Jornades Sanitàries, que arriben a la 16a edició, estan organitzades per l’Ajuntament d’Alpicat amb el suport d’Alpicat Solidari, el Departament de Salut de la Generalitat, la Diputació de Lleida, Gestió de Serveis Sanitaris, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Consell Comarcal del Segrià.

Podeu veure més fotos d'aquesta sessió en aquest ENLLAÇ.

js-3

  • Compartir