En marxa la 14a edició de les Jornades Sanitàries d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / En marxa la 14a edició de les Jornades Sanitàries d’Alpicat

En marxa la 14a edició de les Jornades Sanitàries d’Alpicat

Les Jornades Sanitàries d’Alpicat van posar en marxa aquest divendres la seva 14 edició amb una sessió inaugural que va tenir lloc al seu escenari habitual, la Sala d’Actes del Casal, que pràcticament es va omplir amb prop d’un centenar d’assistents.

En aquesta jornada inaugural, va tenir lloc la primera de les xarrades programades, que va anar a càrrec de Montse Llorens, coordinadora de l’oficina tècnica del programa de prevenció de càncer de mama, colon i recte, que va parlar de ‘Prevenció del càncer de mama’. La jornada va comptar també amb la presència del regidor de Polítiques Socials de l’Ajuntament, Joan Limón, i del doctor Carles Roca, director mèdic del Consultori d’Alpicat, que van ser els encarregats de donar la benvinguda als assistents i de presentar la sessió.

Concebudes com una eina per acostar la salut a tothom, les Jornades Sanitàries s’articulen en un seguit de xerrades d’interès sobre diferents aspectes relacionats amb la salut. Les Jornades Sanitàries seguiran tots els dimecres de novembre i divendres 1 de desembre, en què se celebrarà la jornada de cloenda.

j1

j2

  • Compartir