Els professionals del consultori, protagonistes de la tercera entrega de les Jornades Sanitàries — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Els professionals del consultori, protagonistes de la tercera entrega de les Jornades Sanitàries

Els professionals del consultori, protagonistes de la tercera entrega de les Jornades Sanitàries

L’activitat ha arribat al seu equador amb un ampli seguiment per part del públic.

Els alpicatins i alpicatines continuen responent a la crida de les Jornades Sanitàries d’Alpicat, un seguit de xarrades que enguany arriben a la seva 15a edició. Aquest dimecres es va celebrar la tercera sessió, protagonitzada pels professionals sanitaris del consultori d’Alpicat-ABS Lleida Rural Nord-Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida, amb el seu director mèdic, Carles Roca, al capdavant, que van parlar sobre ‘Alimentació i hàbits saludables’.

Organitzades per l’Ajuntament, aquestes sessions, que se celebren sempre en dimecres a les 19.00 hores al Casal, van començar el passat dia 7 amb una conferència a càrrec de Rafael Ramírez, de l’empresa Neosalus, sobre ‘Taller teoricopràctic amb desfibril·ladors’. La setmana passada va ser el torn per a ‘Fisioteràpia i cooperació. Voluntariat universitari a Gàmbia’, dintre de l’anomenada Jornada Solidària i en col·laboració amb Alpicat Solidari.

Per dimecres vinent s’ha previst la xarrada ‘Oftalmologia des de l’atenció primària’, a càrrec de les doctores Laila Al-Jouja Laura Gros, mentre que la darrera entrega està programada pel 5 de desembre amb ‘Tòxics ambientals’, a càrrec de Ramon Rosell, metge, odontòleg i expert en medicina ambiental clínica.

sani3

  • Compartir