Les malalties del cor van ocupar la segona sessió de les Jornades Sanitàries — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Anterior / Jornades sanitàries 2016 / Les malalties del cor van ocupar la segona sessió de les Jornades Sanitàries

Les malalties del cor van ocupar la segona sessió de les Jornades Sanitàries

Les 13es Jornades Sanitàries-Dimecres de Salut d’Alpicat van celebrar la seva segona jornada amb una sessió que es va desenvolupar en el seu escenari habitual, la Sala d’Actes del Casal, i en què el protagonisme va ser per a les malalties del cor.

‘De qué enferma el corazón y qué podemos hacer para evitarlo’ va ser el títol d’una jornada que va anar a càrrec de Fernando Worner Diz, Cap de Servei de Cardiologia del Hospital Arnau de Vilanova, que va oferir un xerrada molt gràfica i entenedora i que va comptar amb una gran afluència de públic.

Les Jornades Sanitàries d’Alpicat seguiran dimecres vinent, dia 16, Rafael Ramírez, de l’empresa Neosalus, que oferirà un ‘Taller teoricopràctic amb desfibril·ladors’, i aquella mateixa setmana, en una sessió que es farà el divendres 18, tindrà lloc una jornada solidària amb ‘Riure per Viure’, a càrrec de Jordi Baiget i Gabriel Solans.

El dia 23 hi haurà la sessió ‘Voluntats anticipades’, a càrrec de Carles Roca, membre del Comitè d’ètica assistencial d’atenció primària de l’ICS, mentre que el dia 30 Vanessa Pera, Psiquiatra del CSMIJ Lleida (Centre de Salud Mental Infantil i Juvenil), parlarà de ‘Trastorns de l’adolescència’. Acte seguit es durà a terme la cloenda de les jornades, a càrrec de l’alcalde d’Alpicat, de Mateu Huguet, Gerent de Serveis Sanitaris i gerent territorial de l’ICS a Lleida i Alt Pirineu i Aran, de Carles Roca, director mèdic del Consultori, i de Joan A. Limón, regidor de Polítiques Socials de l’Ajuntament d’Alpicat.

Podeu consultar el programa complet de les Jornades Sanitàries a: programa.

salut3

salut1

salut2 bis

  • Compartir