Presentació de les Jornades Sanitàries d’Alpicat, que oferiran xerrades tots els dimecres de novembre en la seva 13a edició — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Anterior / Jornades sanitàries 2016 / Presentació de les Jornades Sanitàries d’Alpicat, que oferiran xerrades tots els dimecres de novembre en la seva 13a edició

Presentació de les Jornades Sanitàries d’Alpicat, que oferiran xerrades tots els dimecres de novembre en la seva 13a edició

La presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Alpicat, del regidor Joan Limón i del director mèdic del Consultori d’Alpicat, Carles Roca, que és qui figura al capdavant de la iniciativa.

L’Ajuntament d’Alpicat ha presentat tots els detalls de cara a una nova edició, la 13a, de les Jornades Sanitàries-Dimecres de Salut, que es desenvoluparan tots els dimecres del mes de novembre a les 19.00 hores a la Sala d’Actes del Casal. Les jornades inclouran xerrades i tallers a càrrec de professionals del Consultori Mèdic d’Alpicat i de reconeguts professionals del sector. 

El programa s’encetarà el dia 2 amb la inauguració a càrrec de Joan Gilart i de Jordi Cortada, gerent territorial de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Alt Pirineu i Aran, del Servei Català de la Salut. En aquesta sessió inaugural, es tractarà de la ‘La Menopausa’ en una sessió que anirà a càrrec de Josep Aixalà Gelonch, ginecòleg adjunt del Hospital Arnau de Vilanova i també forma part del l’equip professional de ginecologia de l’Avantmèdic, de Lleida, i de ‘El Sòl Pèlvic (pèrdues d’orina)’, amb Albert Cos Torrubiano, ginecòleg de l’equip professional de l’Avantmèdic.

El dia 9 serà el torn per a ‘De qué enferma el corazón y qué podemos hacer para evitarlo’, amb Fernando Worner Diz, Cap de Servei de Cardiologia del Hospital Arnau de Vilanova. El dia 16, Rafael Ramírez, de l’empresa Neosalus, oferirà un ‘Taller teoricopràctic amb desfibril·ladors’, i aquella mateixa setmana, en una sessió que es farà el divendres 18, es farà una jornada solidària amb ‘Riure per Viure’, a càrrec de Jordi Baiget i Gabriel Solans.

El dia 23 hi haurà la sessió ‘Voluntats anticipades’, a càrrec de Carles Roca, membre del Comitè d’ètica assistencial d’atenció primària de l’ICS, mentre que el dia 30 Vanessa Pera, Psiquiatra del CSMIJ Lleida (Centre de Salud Mental Infantil i Juvenil), parlarà de ‘Trastorns de l’adolescència’. Acte seguit es durà a terme la cloenda de les jornades, a càrrec de l’alcalde d’Alpicat, de Mateu Huguet, Gerent de Serveis Sanitaris i gerent territorial de l’ICS a Lleida i Alt Pirineu i Aran, de Carles Roca, director mèdic del Consultori, i de Joan A. Limón, regidor de Polítiques Socials de l’Ajuntament d’Alpicat.

Podeu consultar el programa complet de les Jornades Sanitàries a: programa.

sanitat

jornades

  • Compartir