Doble entrega aquesta setmana de les Jornades Sanitàries d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Anterior / Jornades sanitàries 2016 / Doble entrega aquesta setmana de les Jornades Sanitàries d’Alpicat

Doble entrega aquesta setmana de les Jornades Sanitàries d’Alpicat

La Sala d’Actes del Casal va acollir aquest dimecres la tercera sessió de les 13es Jornades Sanitàries-Dimecres de Salut d’Alpicat, en una setmana en què hi haurà una doble entrega d’aquesta iniciativa.

El dimecres, el protagonisme va ser per a Rafael Ramírez, de l’empresa Neosalus, que va oferir un ‘Taller teoricopràctic amb desfibril·ladors’, mentre que aquest mateix divendres, també a la Sala d’Actes i en l’horari habitual (19.00 h), tindrà lloc una jornada solidària sobre el tema ‘Riure per Viure’, a càrrec de Jordi Baiget i Gabriel Solans.

Les Jornades Sanitàries continuaran dimecres vinent, dia 23, amb la sessió ‘Voluntats anticipades’, a càrrec de Carles Roca, membre del Comitè d’ètica assistencial d’atenció primària de l’ICS, per acabar el dia 30 amb Vanessa Pera, psiquiatra del CSMIJ Lleida (Centre de Salud Mental Infantil i Juvenil), que parlarà de ‘Trastorns de l’adolescència’. Acte seguit es durà a terme la cloenda de les jornades.

Podeu consultar el programa complet de les Jornades Sanitàries a: programa.

js1

js2

js3

js4

  • Compartir