‘Riure per viure’, sessió solidària dins una nova entrega de les Jornades Sanitàries d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Anterior / Jornades sanitàries 2016 / ‘Riure per viure’, sessió solidària dins una nova entrega de les Jornades Sanitàries d’Alpicat

‘Riure per viure’, sessió solidària dins una nova entrega de les Jornades Sanitàries d’Alpicat

La Sala d’Actes del Casal va ser l’escenari d’una nova sessió de les Jornades Sanitàries d’Alpicat que va girar al voltant del tema ‘Riure per Viure’ i que va anar a càrrec de Jordi Baiget i Gabriel Solans.

Aquesta jornada, que va comptar amb el suport de Pallassos sense Fronteres, Pallapupas i Alpicat Solidari, va fer incís en la necessitar de dotar d’un component de suport psicològic i emocional qualsevol acció humanitària. Aquestes entitats col·laboren amb el servei de Pediatria de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i, amb les seves píndoles d’humor, fan que els tractaments i les exploracions dels infants ingressats siguin millor acceptades i tolerades. En aquest sentit, Jordi Baiget va parlar de les accions que ha desenvolupat Pallassos sense Fronteres, mentre que Gabriel Solans va explicar la seva experiència com a doctor ‘pallapupes’.

Les Jornades Sanitàries acabaran el dia 30 amb Vanessa Pera, psiquiatra del CSMIJ Lleida (Centre de Salud Mental Infantil i Juvenil), que parlarà de ‘Trastorns de l’adolescència’. Acte seguit es durà a terme la cloenda de les jornades.

Fotos: Chusé-Alpicat Solidari

riure1

riure2

riure3

  • Compartir