Alpicat tanca la 15a edició de les seves Jornades Sanitàries amb un excel·lent balanç en les cinc sessions celebrades — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Alpicat tanca la 15a edició de les seves Jornades Sanitàries amb un excel·lent balanç en les cinc sessions celebrades

Alpicat tanca la 15a edició de les seves Jornades Sanitàries amb un excel·lent balanç en les cinc sessions celebrades

Ramon Rosell, metge, odontòleg i expert en medicina ambiental clínica, ha signat la darrera entrega, sobre ‘Tòxics ambientals’.

Alpicat va posar aquest dimecres el punt final a la 15a edició de les seves Jornades Sanitàries. Ho va fer amb la sessió de cloenda, que va certificar la línia de les quatre jornades anteriors, és a dir, un excel·lent balanç de públic que ha satisfet a l’Ajuntament, que és l’organitzador de la cita.

La darrera jornada va estar protagonitzada per Ramon Rosell, metge, odontòleg i expert en medicina ambiental clínica, que va parlar sobre ‘Tòxics ambientals’. Aquesta sessió de cloenda va comptar amb la presència de l’alcalde Joan Gilart, de Carles Roca, director mèdic del Consultori d’Alpicat, i de Joan Limón, regidor de Polítiques Socials de l’Ajuntament.

Les Jornades Sanitàries d’Alpicat han ofert cinc sessions, del 7 de novembre al 5 de desembre, sempre en dimecres al Casal. La jornada inaugural va comptar amb la presència de Divina Farreny, gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, del CatSalut. La primera xarrada va anar a càrrec de Rafael Ramírez, de l’empresa Neosalus, que va oferir un ‘Taller teoricopràctic amb desfibril·ladors’.

Posteriorment, es va celebrar una jornada solidària amb el suport d’Alpicat Solidari, els professionals sanitaris del consultori d’Alpicat, que van parlar sobre ‘Alimentació i hàbits saludables’, i les metgesses de família Laila Al-Jouja i Laura Gros, que van parlar sobre ‘Oftalmologia des de l’atenció primària’.

cl1

cl2

cl3

  • Compartir