Cloenda amb un seguiment força elevat de la 14a edició de les seves Jornades Sanitàries — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Cloenda amb un seguiment força elevat de la 14a edició de les seves Jornades Sanitàries

Cloenda amb un seguiment força elevat de la 14a edició de les seves Jornades Sanitàries

Alpicat va tancar divendres passat una nova edició, la 14a, de les seves Jornades Sanitàries. Ho va fer demostrant una molt bona salut, ja que, com en les quatre sessions anteriors, la Sala d’Actes del Casal es va tornar a omplir, amb la qual cosa aquesta edició ha comptat amb un elevadíssim seguiment.

La jornada de cloenda va comptar amb la participació de l’alcalde Joan Gilart, del doctor Carles Roca, director mèdic del consultori d’Alpicat, i de Joan Limón, regidor de Polítiques Socials de l’Ajuntament. En aquesta darrera entrega, la xerrada va anar a càrrec de Vito Claveria, llevadora ABS Lleida Rural Nord, que va parlar sobre ‘La feina i l’experiència d’una llevadora’.

Les Jornades Sanitàries s’articulen en base a un seguit de xerrades d’interès sobre diferents aspectes relacionats amb la salut, i van a càrrec d’especialistes en la matèria. La sessió inaugural va anar a càrrec de Montse Llorens, coordinadora de l’oficina tècnica del programa de prevenció de càncer de mama, colon i recte, que va parlar de ‘Prevenció del càncer de mama’. Més tard van passar per les jornades Dolors Morera, diplomada en Treball Social ABS Lleida Rural Nord, que va parlar sobre ‘Treball Social Sanitari; PADES’; Jorge Twose Pérez de Rada, tècnic de l’Organització Catalana de Transplantaments (OCATT)-Àrea d’Atenció Sanitària-Servei Català de la Salut (‘La donació i els transplantaments d’òrgans a Catalunya’; i el cardiòleg Jacint Cabau (‘Hipertensió: una estada amb un enemic silenciós’).

sani cloenda-3

sani cloenda-1

  • Compartir