Alpicat celebra a partir de dimecres vinent la 14a edició de les seves Jornades Sanitàries — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Sanitat / Alpicat celebra a partir de dimecres vinent la 14a edició de les seves Jornades Sanitàries

Alpicat celebra a partir de dimecres vinent la 14a edició de les seves Jornades Sanitàries

Alpicat ja té a punt el programa de cara a les seves Jornades Sanitàries, que enguany arriben a la 14 edició, com sempre amb la Sala d’Actes del Casal com a escenari. Les jornades ofereixen un seguit de xerrades d’interès sobre diferents aspectes relacionats amb la salut, i van a càrrec d’especialistes en la matèria.

La sessió inaugural tindrà lloc dimecres vinent, dia 8, amb la presència de l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i de Jordi Cortada, gerent territorial de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Alt Pirineu i Aran, del Servei Català de la Salut. La primera de les xarrades programades anirà a càrrec de Montse Llorens, coordinadora de l’oficina tècnica del programa de prevenció de càncer de mama, colon i recte, que parlarà de ‘Prevenció del càncer de mama’.

Dimecres 15 serà el torn per a Dolors Morera, diplomada en Treball Social ABS Lleida Rural Nord, que parlarà sobre ‘Treball Social Sanitari; PADES’. Una setmana més tard, dimecres 22, Jaume Tort, director de l’Organització Catalana de Transplantament (OCATT), oferirà la xerrada ‘La donació i els transplantaments d’òrgans a Catalunya’, a la que seguirà una taula rodona.

Les dos darreres sessions se celebraran la mateixa setmana: dimecres 29, amb el cardiòleg Jacint Cabau i la conferència ‘Hipertensió: una estada amb un enemic silenciós’, i divendres 1 de desembre, amb Vito Claveria, llevadora ABS Lleida Rural Nord, que parlarà sobre ‘La feina i l’experiència d’una llevadora’. Aquest mateix dia es farà la cloenda de les Jornades Sanitàries, en què l’alcalde Joan Gilart estarà acompanyat pel doctor Carles Roca, director mèdic del consultori d’Alpicat, i Joan Limón, regidor de Polítiques Socials de l’Ajuntament d’Alpicat. 

sani bo

  • Compartir