Recordatori del servei per desfer-se d’andròmines per als veïns i veïnes d’Alpicat — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Medi Ambient / Recordatori del servei per desfer-se d’andròmines per als veïns i veïnes d’Alpicat

Recordatori del servei per desfer-se d’andròmines per als veïns i veïnes d’Alpicat

L’Ajuntament d’Alpicat recorda a tots els veïns i veïnes les opcions que té per tal de desfer-se de les andròmines que tenen a casa. Us recordem que en cap cas les andròmines es poden deixar de forma indiscriminada al costat dels contenidors o abandonats a la via pública.

La primera opció consisteix a portar-ho a la deixalleria, la instal·lació de servei públic que hi ha a Alpicat per a la recepció i emmagatzematge de residus.

Més informació d’ubicació i horaris aquí: Deixalleria


La segona opció consisteix en què l'Ajuntament ofereix un servei gratuït de recollida d'andròmines (mobles vells, electrodomèstics espatllats, objectes voluminosos, etc.).

La gent  demana a l’Ajuntament la recollida de les andròmines que té a casa. L’Ajuntament informa la persona interessada del dia que passarà la brigada de manteniment i serveis de l’Ajuntament a recollir-li els voluminosos.

Perquè es recullin, cal baixar els mobles i estris domèstics vells al carrer i deixar-los davant de la façana de casa perquè el dia de la recollida estiguin a punt a les 8 hores. No s’han de dipositar a les àrees d’aportació perquè destorben el servei de recollida d’escombraries.
No es poden deixar objectes de vidre ni miralls ni objectes punxants que comportin perill per als usuaris de la via pública.
Tampoc no es recullen andròmines corresponents a reformes de la llar (parquets, sostres, runa, restes de lavabos, cuines...).
La brigada no recollirà els materials que necessiten un tractament especial de residus (per exemple: uralites, bombones de butà...).
Cal destacar que aquest servei és exclusiu per a particulars, no per a comerços ni indústries.

En cap cas les andròmines es poden deixar de forma indiscriminada al costat dels contenidors o abandonades a la via pública.

 

  • Compartir