Obertes les inscripcions per al tram del 3 d’agost al 10 de setembre del Casal d’Estiu — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Joventut / Obertes les inscripcions per al tram del 3 d’agost al 10 de setembre del Casal d’Estiu

Obertes les inscripcions per al tram del 3 d’agost al 10 de setembre del Casal d’Estiu

El termini per fer les inscripcions per al segon tram del Casal d’Estiu d’Alpicat ja és obert. Aquesta segona part va del 3 d’agost al 10 de setembre.

Cal recordar que l’Ajuntament i el Club Jove Alpicat són al capdavant de l’activitat, que ja està en marxa des del passat 22 de juny en un torn que anirà fins al 5 de juliol. En tots els casos, l’escenari serà la Sala la Unió i el casal anirà adreçat a nens/es de 1r a 6è d’Educació Primària.

El Casal d’Estiu té previst oferir activitats lúdiques destinades als més joves per tal que puguin gaudir de les vacances i del seu temps de lleure, i fer-no d’una manera atractiva i divertida, compartint a més experiències amb els altres companys.

Les inscripcions es podran fer en aquest ENLLAÇ, on també trobareu tota la informació (com també a les imatges adjuntes). També podeu demanar més informació i fer les vostres consultes a través del correu joventut@alpicat.cat.

  • Compartir