Obertes les inscripcions per al tram de l'1 al 10 de setembre del Casal d’Estiu — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Joventut / Obertes les inscripcions per al tram de l'1 al 10 de setembre del Casal d’Estiu

Obertes les inscripcions per al tram de l'1 al 10 de setembre del Casal d’Estiu

El termini per fer les inscripcions per al darrer tram del Casal d’Estiu d’Alpicat continua obert. Aquesta darrera part va de l'1 al 10 de setembre de 9 a 13h, i està adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys, i també als infants més petits, de P3 a P5.

Cal recordar que l’Ajuntament i el Club Jove Alpicat són al capdavant d'una activitat que va celebrar el primer torn del 22 de juny al 5 de juliol. L’escenari del darrer tram del Casal serà el mateix, és a dir, la Sala la Unió. 

El Casal d’Estiu, que va adreçat a nens/es de 1r a 6è d’Educació Primària, i també als més petits, els infants de P3 a P5, té previst oferir activitats lúdiques destinades als més joves per tal que puguin gaudir de les vacances i del seu temps de lleure, i fer-no d’una manera atractiva i divertida, compartint a més experiències amb els altres companys.

Les inscripcions es poden fer en aquest ENLLAÇ, on també hi ha tota la informació (com també a les imatges adjuntes). També podeu demanar més informació i fer les vostres consultes a través del correu joventut@alpicat.cat.

  • Compartir