L’Ajuntament i el Club Jove Alpicat ofereixen un casal d’estiu pioner adreçat a nens i nenes de 1r a 6è de Primària — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Joventut / L’Ajuntament i el Club Jove Alpicat ofereixen un casal d’estiu pioner adreçat a nens i nenes de 1r a 6è de Primària

L’Ajuntament i el Club Jove Alpicat ofereixen un casal d’estiu pioner adreçat a nens i nenes de 1r a 6è de Primària

Les inscripcions es podran fer fins al 5 de juny, i les dates del casal aniran de 22 de juny al 5 de juliol, i del 3 d’agost al 10 de setembre, amb La Unió com a escenari.

L’Ajuntament i Club Jove Alpicat oferiran de cara als mesos de juny, juliol, agost i setembre un Casal d’Estiu pioner al poble per al sector d’edat al qual va adreçat.

Concretament, les dates seran del 22 de juny al 5 de juliol, i del 3 d’agost al 10 de setembre, l’escenari serà la Sala la Unió i el casal anirà adreçat a nens/es de 1r a 6è d’Educació Primària.

El Casal d’Estiu oferirà activitats lúdiques destinades als més joves per tal que puguin gaudir de les vacances i del seu temps de lleure, i fer-no d’una manera atractiva i divertida, compartint a més experiències amb els altres companys. Així, el casal té com a lema ‘Vine a descobrir com es vivia fa 5.000 anys’, i cada setmana es visitarà una època diferent (l’antic Egipte, l’antiga Grècia, l’imperi romà, els víkings, l’antiga Xina, els inques, maies i asteques, i l’època medieval). L’objectiu és fomentar la imaginació, la creativitat, la fantasia i l’espontaneïtat, mitjançant tallers i continguts dissenyats per aquest sector d’edat.

L’horari del casal serà de 9.00 a 13.00 hores de dilluns a divendres, amb acollida a partir de les 8.30 hores i al migdia fins a les 14.00, i menjador amb carmanyola de casa fins a les 15.00 hores. Les inscripcions es podran fer fins al 5 de juny en aquest ENLLAÇ, on també trobareu tota la informació (com també a les imatges adjuntes). També podeu demanar més informació i fer les vostres consultes a través del correu joventut@alpicat.cat.

casal1

2 copia.jpg

 

  • Compartir