L’Ajuntament dona un nou impuls al Club Jove amb la potenciació d’aquest espai i la creació del Club Jove Plus — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Joventut / L’Ajuntament dona un nou impuls al Club Jove amb la potenciació d’aquest espai i la creació del Club Jove Plus

L’Ajuntament dona un nou impuls al Club Jove amb la potenciació d’aquest espai i la creació del Club Jove Plus

El projecte Club Jove Plus ofereix als joves de 18 a 25 anys la possibilitat de participar com a tutors de tallers dels àmbits que dominen i d’aquest manera optar a un lloc de treball en les diferents activitats que es proposen dins del Club Jove.

L’Ajuntament d’Alpicat, a través de la seva Regidoria de Joventut, vol donar un nou impuls al Club Jove. Ho farà mitjançant una iniciativa que s’articularà a partir d’una doble vessant: la potenciació del Club Jove i la creació del Club Jove Plus.

El Club Jove és un espai on els joves d’Alpicat d’entre 12 i 25 anys poden gaudir de descomptes en les activitats que es fan a la població. Ser del club jove és totalment gratuït, només cal inscriure’s a l’enllaç alpicat.cat/clubjove i l’usuari rebrà el carnet del Club Jove per poder gaudir de tots els descomptes, promocions i sortejos que aniran sortint, així com el activitats culturals, esportives, festives, lúdiques, en cursos de formació, en sortides i en tot allò que es promocioni en el municipi.

Val a dir que l’objectiu del Club Jove es fer xarxa jove per tal de portar a terme accions en l'àmbit de joventut buscant la màxima viabilitat en cada una de elles.

Ara, a més, s’ha volgut anar un pas més enllà amb el projecte Club Jove Plus, una nova iniciativa gràcies a la qual tots els joves de 18 a 25 anys poden participar com a tutors de tallers dels àmbits que dominen i d’aquest manera poden optar a un lloc de treball en les diferents activitats que es proposen dins del Club Jove. En aquest cas, els interessats s’han d’inscriure a www.alpicat.cat/clubjoveplus.

En el cas del Club Jove Plus, el repte és donar sortida a tots aquells joves que tenen habilitats en algun àmbit i les volen explotar. A més, el Club Jove Plus ofereix la possibilitat de presentar projectes en diferents àmbits, un assessor valorarà la seva viabilitat i, en cas afirmatiu, es facilitarà ajuda per fer-los realitat. D’aquesta manera, i a tall d’exemple, es podrien impulsar tallers de graffiti, de maquillatge, de tocar la gralla, etc.

A continuació us detallem els anomenats Pilars del Club Jove:

Cultura: oferir descomptes i sortejos en les diferents actuacions culturals de la Sala La Unió, a més d’oferir sortejos d’actuacions de nivell com les que fan a La Llotja de Lleida.

Esports: oferir descomptes en lloguer d’equipament esportiu i clubs esportius del municipi, a banda d’oferir sortejos per altres esdeveniments esportius, com partits del Barça, tour pel Camp Nou, etc.

Festes: oferir descomptes i sortejos en els esdeveniments festius del municipi, concerts, actuacions, etc. Com en els punts anteriors, oferir també sortejos amb entrades a festivals o concerts, etc.

Formació: oferir descomptes en les diferents accions formatives del municipi, a més d’oferir sortejos de cursos que es facin en altres llocs.

Emancipació: donar tot tipus d’informació en ajuts de lloguers per joves, cases o apartaments de lloguer en el municipi, etc.

Emprenedoria: donar tot tipus d’informació en ajuts publicats per emprenedors així com locals del municipi on poder iniciar un negoci, servei d’acompanyament en la demanda de cadascun dels joves que ho sol·licitin, ens recolzarem amb el departament de l’emprenedor de la Generalitat o en els Serveis Territorials de Joventut de Lleida.

Inscripcions per al Club Jove.

Inscripcions per al Club Jove Plus.

Club Jove.jpg

JOVE.jpg

  • Compartir