El Punt Jove crea dos nous espais que faran les funcions d’aula d’estudi i buc d’assaig — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Joventut / El Punt Jove crea dos nous espais que faran les funcions d’aula d’estudi i buc d’assaig

El Punt Jove crea dos nous espais que faran les funcions d’aula d’estudi i buc d’assaig

El Punt Jove La Unió ha creat dos nous espais adreçats als adolescents i joves d’Alpicat.

Aquests espais venen a donar resposta a la demanda d’aquest sector. D’una banda, un dels espais es constitueix com a aula d'estudi, per aquells adolescents i joves que així ho necessitin, però també estarà disponible per a tasques no exclusivament educatives, ja que també serà un espai de diàleg, de debat, de trobada i d'organització d'activitats. Aquesta zona compta amb quatre ordinadors i punt de connexió wi-fi, a més d’una taula gran.

L’altre espai, que està insonoritzat i equipat per a tal efecte, ve a constituir-se com a buc d’assaig i espai de creació musical per a tots aquells que el vulguin adaptar a aquest ús, que va en la línia d’aquest tipus de locals que ja existeixen per exemple a la ciutat de Lleida, amb el valor afegit que suposa la proximitat, la disponibilitat i l’adequació a les demandes de cada usuari.

Així, els adolescents i joves podran disposar d’aquests espais cada dia que La Unió estigui oberta i en horari de 17.00 a 20.30 hores, prèvia inscripció. Per tal de fer gestionar els espais, hi haurà un tècnic encarregat de dinamitzar-ho, si és necessari, tot i que des de l’Ajuntament es confia en que hi haurà una responsabilitat compartida entre els tècnics que treballen a La Unió i els usuaris per tal de fer-ne un ús adequat.

taula

  • Compartir