El Club Jove Alpicat proposa activitats de defensa personal, funky i kickboxing — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Joventut / El Club Jove Alpicat proposa activitats de defensa personal, funky i kickboxing

El Club Jove Alpicat proposa activitats de defensa personal, funky i kickboxing

Defensa personal, funky i kickboxing formen la proposta d’activitats del Club Jove Alpicat de cara als mesos d'octubre i novembre.

Pel que fa a l’activitat de defensa personal, es farà tots els dissabtes del mes d’octubre i va a adreçada a joves a partir de 12 anys. Les inscripcions es poden fer al Punt Jove, a un preu de només 3 euros per als associats i de 25 per als no associats.

Quant a l’activitat de funky, es farà els dissabtes 4 i 11 de novembre i també va adreçada a joves més grans de 12 anys. Els preus són els mateixos que en el cas de la defensa personal.

Finalment, pel que al kickboxing, aquesta activitat tindrà lloc els altres dos dissabtes de novembre (18 i 25) i s’adreça a joves de més de 12 anys, amb unes tarifes d’inscripció idèntiques als dos casos anteriors.

Podeu sol·licitar més informació sobre aquestes activitats al correu electrònic clubjovealpicat@gmail.com i al Whatssap 682 187 727. Totes les activitats estan organitzades pel Punt Jove La Unió i l’Ajuntament d’Alpicat.

jove1

jove2

jove3

  • Compartir