El Casal d’Estiu es posa en marxa amb una quinzena de participants — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Joventut / El Casal d’Estiu es posa en marxa amb una quinzena de participants

El Casal d’Estiu es posa en marxa amb una quinzena de participants

Una quinzena de nens i nenes han participat avui en la primera jornada del Casal d’Estiu d’Alpicat, una iniciativa nova d’enguany i que han posat en marxa l’Ajuntament i el Club Jove Alpicat.

Adreçat a nens i nenes de 1r a 6è de Primària, el casal té com a escenari la Sala La Unió. Les dates del casal van del 22 de juny al 5 de juliol, i del 3 d’agost al 10 de setembre i els participants poden gaudir d’activitats lúdiques d’una manera atractiva i divertida, compartint a més experiències amb els altres companys. A més, es contemplen totes les mesures d’higiene que contemplen els protocols de seguretat.

El casal té com a lema ‘Vine a descobrir com es vivia fa 5.000 anys’, i cada setmana es visita una època diferent (l’antic Egipte, l’antiga Grècia, l’imperi romà, els víkings, l’antiga Xina, els inques, maies i asteques, i l’època medieval). L’objectiu és fomentar la imaginació, la creativitat, la fantasia i l’espontaneïtat, mitjançant tallers i continguts dissenyats per aquest sector d’edat.

L’horari del casal és de 9.00 a 13.00 hores de dilluns a divendres, amb acollida a partir de les 8.30 hores i al migdia fins a les 14.00, i menjador amb carmanyola de casa fins a les 15.00 hores.

Podeu veure més fotos en aquest ENLLAÇ.

Captura de pantalla 2020-06-22 a las 12.49.35.png

  • Compartir