El Casal d’Estiu d’Alpicat tanca amb èxit el seu primer torn — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Joventut / El Casal d’Estiu d’Alpicat tanca amb èxit el seu primer torn

El Casal d’Estiu d’Alpicat tanca amb èxit el seu primer torn

Durant aquesta setmana, al Casal d’Estiu d’Alpicat hem seguit parlant de l'Antic Egipte. Hem vist com vestien, i per treballar sobre aquest tema ens hem confeccionat la nostra disfressa. També hem parlat de la quantitat de déus que tenien, i per fer-ho més lúdic i entenedor hem mirat alguns vídeos.

Dilluns: vam començar a fer una corona i vam pintar macarrons per poder fer un collaret. Per finalitzar, vam fer diferents jocs.

Dimarts: vam muntar els collarets, a partir dels macarrons pintats el dia anterior. També vam fer uns sarcòfags, com ampliació del que havíem vist la setmana anterior.

Dimecres: vam muntar els braçalets i els vam pintar. Per acabar, tres voluntaris van muntar un circuit del qual van gaudir la resta dels nens/es.

Dijous: vam parlar dels déus egipcis i vam dibuixar un mural sobre el tema. També vam acabar de muntar i decorar amb brillants la corona i els braçalets.

Divendres: vam acabar de pintar el mural i vam ballat amb l'ajuda del Just Dance. Vam finalitzar el casal amb jocs i guerra d'aigua.

Esperem que s'ho hagin passat molt bé i estiguin contents!! Moltes gràcies!!

Bon cap de setmana i bon estiu!!

Podeu veure més fotos del Casal d'Estiu en aquest ENLLAÇ.

WhatsApp Image 2020-07-03 at 15.51.10 (2).jpeg

  • Compartir