Oberta la convocatòria 2019 de subvencions per a l’impuls i millora del comerç local — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Comerç i fires / Oberta la convocatòria 2019 de subvencions per a l’impuls i millora del comerç local

Oberta la convocatòria 2019 de subvencions per a l’impuls i millora del comerç local

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases per obrir la convocatòria per optar a subvencions destinades a l’impuls i millora de l’activitat comercial i empresarial corresponent a l’exercici 2019.

Aquestes subvencions tenen com a objectiu fomentar el teixit comercial i empresarial com a eina de cohesió i impuls a l’activitat econòmica d’Alpicat.

Són beneficiaris d’aquesta línia d’ajuts el establiments d’Alpicat que hagin de fer inversions per un mínim de 1.000 euros per adaptar-se a canvis normatius, per adaptar els locals per a la implantació de noves activitats, per a la implantació de comerç electrònic, aquells que hagin d’adquirir equips informàtics exclusivament vinculats a l’activitat empresarial o mobiliari necessari per al correcte desenvolupament de l’activitat, aquells que hagin de fer instal·lacions i obres, així com projectes arquitectònics i d’interiorisme. La quantia dels ajuts serà del 40% o 60% del pressupost presentat, amb un màxim de 1.000 euros per sol·licitant.

Podeu consultar les bases i model de sol·licitud en aquest ENLLAÇ.

noti

  • Compartir