Tot a punt per a una nova edició, aquest diumenge, de la Festa de la Mascota — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Comerç i fires / Fires / Tot a punt per a una nova edició, aquest diumenge, de la Festa de la Mascota

Tot a punt per a una nova edició, aquest diumenge, de la Festa de la Mascota

La Festa de la Mascota d’Alpicat ja té a punt tots els detalls per a una nova edició, la vuitena, que se celebrarà aquest diumenge 18 d’octubre al Parc del Graó. La festa compta amb l’organització de l’Ajuntament i es desenvoluparà durant tot el dia amb entrada gratuïta per a tots els actes programats.

 Com és tradicional, el certamen inclourà activitats diverses per gaudir i aprendre de mascotes i animals de companyia, alhora que pretén conscienciar-nos de la tinença responsable.

La desfilada infantil de mascotes, que es farà a les 11.15 hores, serà, com ja és habitual, un dels actes més esperats, sobre tot pels més menuts, juntament amb els passejos en poni a càrrec del Champion Horse, que es podran fer durant tot el matí.

El programa complet inclou, durant el matí, a més dels passejos en poni, tallers infantils sobre el món caní a càrrec de la Full Therapy, diverses activitats infantils a càrrec de Pelescapat, demostracions d’obediència i agility a càrrec d’Agility Alpicat, espectacles de dog dancing, free style i roller dog, de gossos de defensa i atac en la disciplina de Ring Francès, d’habilitats canines amb Agustí Llagostera i d’aus rapinyaires.

Durant la tarda, els espectacles seran de circ amb bombolles de sabó a càrrec d’Improvisto’s Krusty Show, d’aus rapinyaires, de doc dàncing, d’agility i agility popular i de gossos de defensa i atac.

Podeu consultar el programa complet a: http://webmail.alpicat.cat/ajax/actions.hsp?_h=e81a3990d3cb5e6a59519025a6ccba9d&action=viewattachment&mid=1260&fid=353_2319&attid=0.

programa-2

  • Compartir