La II Fira Circ Picat abaixa el teló amb èxit i es consolida com a referent — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Comerç i fires / Fires / La II Fira Circ Picat abaixa el teló amb èxit i es consolida com a referent

La II Fira Circ Picat abaixa el teló amb èxit i es consolida com a referent

La segona edició de Fira Circ Picat d’Alpicat ha abaixat el teló després d’un intens cap de setmana en què ha assolit un doble objectiu: d’una banda, atreure i fer gaudir a milers d’espectadors, i de l’altra, consolidar-se com una fira de referència i única a les Terres de Lleida.

Des de l’Ajuntament, organitzador del festival, s’ha fet una valoració molt positiva del volum d’espectadors i de representacions, 14 en total, totes elles gratuïtes i celebrades en diferents espais del poble, tant oberts com tancats, un balanç favorable que ha compartit la companyia de circ Improvisto’s Krusty Show, responsable de la direcció artística del festival.

Circ Picat és el primer festival de circ que se celebra a la província de Lleida i suposa una clara aposta pionera per promocionar aquesta disciplina. Es tracta, doncs, d’un certamen que vol donar a conèixer entre el públic i entre les institucions el circ contemporani, i fer-ho en una demarcació amb molt poca presència de companyies i esdeveniments, motiu pel qual busquen la fusió amb tota mena d’altres formats escènics, com ara la dansa, el teatre, la música, clowns, la màgia, el beat box, etc.

Una aposta per la diversificació que ha quedat palesa en l’ampli ventall d’activitats que s’han pogut veure en aquesta segona edició, amb acrobàcia, malabars, equilibris, trapezi, quadre coreà, dansa vertical, pallassos, clown, música i tallers per tots els públics.

El festival ha comptat amb les companyies catalanes Lo Biel, Tot Circ, Passabarret, Elegants, Vola qui Vol i Improvisto’s Krusty Show, i les andaluses Vaiven Circo i Alas Circo Teatro. També s’ha celebrat un concurs de fotografia, una fira d’artesania i un concert nocturn.

c-1

 c-2

c-4

c-7

c-17

  • Compartir