La Fira d’Alpicat tanca portes amb èxit — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Comerç i fires / Fires / La Fira d’Alpicat tanca portes amb èxit

La Fira d’Alpicat tanca portes amb èxit

La Fira d’Alpicat va clausurar diumenge a la tarda la seva 20a edició, que ha tancat portes amb un balanç força positiu tant pel que fa en nombre d’expositors, una cinquantena, com de visitants, que l’organització ha xifrat en al voltant de 13.000 entre els dos dies.

El certamen, que va ser inaugurat el dissabte pel conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, s’ha celebrat al Parc del Graó sota l’organització de l’Ajuntament i d’Ecojardí, i ha atorgat un especial protagonisme al comerç local i artesà, juntament amb tots els sectors relacionats amb els temes de jardineria, flors i tot allò que té a veure amb el medi ambient i l’entorn.

Entre les activitats programades, s'ha dut a terme el 16è Concurs de Pintura Ràpida Vila d’Alpicat, l’11è Concurs de Roses, la 3a Mostra de tractors antics i maquinària agrícola d’època, mostres i tallers de bonsais, gimcanes i tallers infantils, una mostra d’Agility per a infants, a càrrec del Club Agility Alpicat, una conferència d’Enric Ribera, tastos, sortejos i altres activitats.

El vencedor del concurs de pintura ràpida ha estat Toni Mariscal seguit de Joan Josep Català i Josep Maria Batlle, segon i tercer, de forma respectiva. D’altra banda, Mercè Capell s’ha endut el premi a la millor rosa seguida de Joan Domingo; Teresa Roure ha vençut en la categoria de la roda més perfumada superant la segona classificada, Leonsina Muresan, i Carmen Roca ha guanyat la categoria de Rosa Pau Casals. 

  • Compartir