La Festa de la Mascota compleix les expectatives en la seva vuitena edició — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Comerç i fires / Fires / La Festa de la Mascota compleix les expectatives en la seva vuitena edició

La Festa de la Mascota compleix les expectatives en la seva vuitena edició

El Parc del Graó va ser l’escenari, aquest diumenge, de la Festa de la Mascota d’Alpicat, que enguany celebrava la seva vuitena edició. La festa, organitzada per l’Ajuntament, es va desenvolupar durant tot el dia amb força participació, especialment per part dels més menuts, que van gaudit al màxim de tots els actes programats, que van ser molt variats.

El certamen, celebrat sota un molt bon ambient, va ser fidel a la tradició, oferint activitats diverses relacionades amb les mascotes i els animals de companyia, posant un èmfasi especial a la tasca de conscienciació de la tinença responsable. L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, va donar suport a la fira en una visita en què va estar acompanyat pels regidors Joan Limón i Antonio Tormos.

Entre els nombrosos actes celebrats, va destacar la desfilada infantil de mascotes, que va protagonitzar alguns dels moments més especials, i també van sobresortir els passejos en poni a càrrec del Champion Horse. A més, els participants van poder gaudir de tallers infantils sobre el món caní a càrrec de la Full Therapy, diverses activitats infantils a càrrec de Pelescapat, demostracions d’obediència i agility a càrrec d’Agility Alpicat, espectacles de dog dancing, free style i roller dog, de gossos de defensa i atac en la disciplina de Ring Francès, d’habilitats canines amb Agustí Llagostera i d’aus rapinyaires, espectacles de circ amb bombolles de sabó a càrrec d’Improvisto’s Krusty Show, de doc dàncing, d’agility i agility popular i de gossos de defensa i atac.

En finalitzar la festa, tots els assistents van rebre diplomes personalitzats i un detall per part del regidor Joan Limón, sobre qui recau directament l’organització de la jornada.

m2

m3,5

m3

m4

m5

m6

m7

m8

m9

m10

m13

m1

 

  • Compartir