La Festa de la Mascota arriba el diumenge 18 d’octubre farcida d’activitats — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Comerç i fires / Fires / La Festa de la Mascota arriba el diumenge 18 d’octubre farcida d’activitats

La Festa de la Mascota arriba el diumenge 18 d’octubre farcida d’activitats

El Parc del Graó serà l’escenari, el diumenge 18 d’octubre, de la Festa de la Mascota d’Alpicat, que enguany arriba a la seva 8a edició. La festa, organitzada per l’Ajuntament, es desenvoluparà des de les 8 del matí fins a les 8 del vespre i l’entrada serà gratuïta per a tots els actes programats.

Com és tradicional, el certamen inclourà activitats diverses per gaudir i aprendre de mascotes i animals de companyia, alhora que pretén conscienciar-nos de la tinença responsable.

També hi haurà la desfilada infantil de mascotes, que es farà entre les 11.15 i les 12.00 hores. Els interessats en participar-hi ja es poden inscriure a la botiga V3-Petjades, situada al número 90 del carrer d’Enric Granados d’Alpicat, de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 i de 17 a 20 hores, i els dissabtes de 10.00 a 13.30 hores. També ho podran fer el mateix dia de la festa, fins 30 minuts abans de l’inici. Una altra de les activitats destacades seran els passejos en poni a càrrec del Champion Horse, que es podran fer durant tot el matí.

El programa complet inclou, durant el matí, a més dels passejos en poni, el concurs de cant d’ocells, demostracions d’obediència i agility a càrrec d’Agility Alpicat, espectacles de dog dancing, free style i roller dog, de gossos de defensa i atac en la disciplina de Ring Francès, d’habilitats canines amb Agustí Llagostera i d’aus rapinyaires.

Durant la tarda, els espectacles seran de circ amb bombolles de sabó a càrrec d’Improvisto’s Krusty Show, d’aus rapinyaires, de dog dancing, d’agility i agility popular i de gossos de defensa i atac, a més d’una conferència sobre la correcció de conductes canines i una exhibició a càrrec del Grup de Policia Canina dels Mossos d’Esquadra.

Podeu consultar el programa complet a: http://www.alpicat.cat/departaments/sanitat/festa-de-la-mascota-2015/view.

mascota2 

 

  • Compartir