El públic familiar dona ple suport a Playmobil Alpiclick, la primera fira lúdica i de col·leccionisme d’Alpicat, que rep 4.000 visitants — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Comerç i fires / Fires / El públic familiar dona ple suport a Playmobil Alpiclick, la primera fira lúdica i de col·leccionisme d’Alpicat, que rep 4.000 visitants

El públic familiar dona ple suport a Playmobil Alpiclick, la primera fira lúdica i de col·leccionisme d’Alpicat, que rep 4.000 visitants

Playmobil Alpiclick, fira lúdica i de col·leccionisme, tancarà aquesta tarda les seves portes a Alpicat, que ha vist com un nombrós públic familiar, al voltant d’uns 4.000 visitants, ha passat per La Unió, seu d’aquesta primera edició. L’èxit d’aquesta primera entrega fa que des de l’Ajuntament ja s’estigui pensant en futures edicions, en què es mirarà de potenciar la fira i seguir donant-li ple suport buscant un emplaçament més espaiós.

L’Ajuntament d’Alpicat ha estat l’organitzador del certamen juntament amb Click Factory Fest. Ambdues parts han fet una lectura molt positiva dels dos dies d’activitat que proposava la fira, que ha superat plenament les seves previsions més optimistes, amb cues per accedir al recinte i milers de visitants.

En aquest sentit, Playmobil Alpiclick ha assolit plenament el seu objectiu bàsic, que no era altre que posar en contacte d’una manera més estreta pares i fills a través d’una activitat lúdica, fomentant la diversió intergeneracional, segons ha explicat l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart. Hi ha hagut una aposta ferma per impulsar “una iniciativa de caire familiar i que ha suposat un nou pas dins la posada en marxa de projectes que dinamitzen Alpicat, i l’èxit de públic així ho ha ratificat”, ha afegit Gilart. Per tot plegat, des de l’Ajuntament ja s’està pensant en la segona edició de la fira, en què un dels aspectes que es vol millorar és trobar un espai més gran per donar cabuda al públic i a la vegada oferir un millor servei al visitant.

Cal recordar, a més, que part de la recaptació de Playmobil Alpiclick serà lliurada a Aremi en forma de donació solidària, amb la qual cosa també s’ha posat en relleu la vessant benèfica del certamen, un fet que ha valorat molt positivament la presidenta d’Aremi, Mercè Batlle, que ha volgut ser present a la jornada i ha visitat la fira.

Durant la doble jornada de Playmobil Alpiclick, els visitants han pogut gaudir de diorames Playmobil, de jocs de taula, buscacliks, tallers creatius, projecció de pel·lícules Playmobil i actuacions en directe de màgia, activitats totes elles incloses dins el preu de l’entrada, que era de només 3 euros (gratuït per als menors de 3 anys), tota una oferta lúdica i recreativa de caire familiar que ha fet gaudir petits i grans.

a6

a5

a4

a3

a2

a1

  • Compartir