El Festival Circ Picat, a Alpicat els dies 25 i 26 de juny amb deu artistes i un programa força variat en la seva tercera edició — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Comerç i fires / Fires / Circ Picat 2016 / El Festival Circ Picat, a Alpicat els dies 25 i 26 de juny amb deu artistes i un programa força variat en la seva tercera edició

El Festival Circ Picat, a Alpicat els dies 25 i 26 de juny amb deu artistes i un programa força variat en la seva tercera edició

La tercera edició del Festival Circ Picat se celebrarà els dies 25 i 26 de juny a Alpicat i oferirà, com és tradicional, espectacles familiars, tallers, concerts, el concurs de fotografia, una fira d’artesania i un espai d’acampada. El certamen, que aplegarà deu companyies i artistes, està organitzat per l’Ajuntament d’Alpicat, Punt Jove La Unió i la companyia de circ Improvisto’s Krusty Show.

El festival es posarà en marxa el dissabte 26 a les 11.30 hores amb uns tallers de circ participatius oferts per Improvisto’s Krusty Show. També durant el matí del dissabte, a les 12.30 hores, arribarà el primer espectacle, Refilikrusty, amb la mateixa companyia, que omplirà de pallassos, malabars i equilibris la plaça annexa a La Unió.

El dissabte a la tarda serà el torn per a ‘El metre’, de Jam, amb clowns i equilibris a la Sala La Unió (17.30 hores), per a ‘Xaribari blues’, de Circo Los, amb llit elàstic i acrobàcies (19.00), i per a ‘Ricki, el profesor de tenis’, de La Mano Jueves, amb clowns, malabars i equilibris (20.30 hores).

Ja a la nit, a les 23.15, la plaça de l’Oci i la Cultura acollirà ‘Cabaret de Circ’, amb el Mag Bala, Estropicio, Improvisto’s Krusty Show i Pessic de Circ.

Passant ja al diumenge, al matí (11.30 hores) es faran nous tallers de circ, a més de l’espectacle ‘Karoli, l’Home Roda’, amb El Professor Karoli (12.30 hores). Per la tarda de diumenge quedaran ‘Charabia’, clow i circ amb El flaco y el negro (17.30 hores); ‘La Cirquestra’, música en directe i malabars itinerants amb Imprivosito’s Krusty Show (19.00); i ‘Entre dos’, espectacles aeris amb Cap i Cua (20.30).

Pel que fa als espais on es desenvoluparà el Festival Circ Picat, hi haurà espectacles que seran itinerants, d’altres en espais tancats, com ara la Sala La Unió, i altres a l’aire lliure, com ara la plaça de l’Oci i la Cultura, la plaça annexa a La Unió i l’Espai Natura.

Circ Picat és el primer festival de circ de la província de Lleida. Després del èxit tant d’assistència de públic com de crítica dels dos primers anys, aquest 2016 se celebra la tercera edició. Es tracta d’una aposta pionera per donar a conèixer al públic i a les institucions el circ contemporani, fusionant-lo amb tota mena d’altres formats escènics, com ara la dansa, el teatre, la musica, clowns, la màgia, etc. El resultat és un format del qual en pot gaudir tota la família, des dels més petits fins als més grans.

Podeu trobar tota la informació i el programa del tercer Festival Circ Picat a: www.circpicat.cat.

circ picat 2015 cartell

  • Compartir