Dijous 16 de gener, data límit per participar en el sorteig de la campanya per potenciar el comerç local — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Comerç i fires / Dijous 16 de gener, data límit per participar en el sorteig de la campanya per potenciar el comerç local

Dijous 16 de gener, data límit per participar en el sorteig de la campanya per potenciar el comerç local

El dijous 16 de gener és la data límit per participar a la campanya per potenciar el comerç local durant el Nadal que enguany ha impulsat l’Ajuntament d’Alpicat sota el lema 'Alpicat és qualitat!-Comerç Actiu'.

Cal recordar que, d’una banda, els clients dels comerços locals poden participar en el sorteig de premis com ara una nit d’hotel i entrades per a Port Aventura per dos dies i per a dos persones, una nit d’hotel i entrada a Caldea per un dia i dos persones, i una nit d’hotel per a dos persones. El sorteig es farà el dia 19 durant els actes del Duatló d’Alpicat. 

Per participar-hi, cal omplir les butlletes que trobareu als diferents comerços d’Alpicat i dipositar-les a les urnes d’aquests establiments abans del 16 de gener. A cada butlleta heu d’aconseguir-hi el segell de 5 establiments diferents.

 comerç

 

  • Compartir