Alpitast va servir 2.200 tapes, amb el Bar El Sol com a guanyador del premi a la millor creació — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Comerç i fires / Alpitast va servir 2.200 tapes, amb el Bar El Sol com a guanyador del premi a la millor creació

Alpitast va servir 2.200 tapes, amb el Bar El Sol com a guanyador del premi a la millor creació

Blai Segura Guasch va ser l’afortunat que va guanyar el sorteig d’un sopar per a dos persones a l’establiment vencedor

Alpitast va servir un total de 2.200 tapes, una xifra valorada molt positivament des de l’Ajuntament, organitzador d’aquesta ruta gastronòmica que enguany arribava a la seva cinquena edició. 

El Bar El Sol es va endur el premi a la millor creació, mentre que Blai Segura Guasch va ser l’afortunat en el sorteig d’un sopar per a dos persones a l’establiment guanyador. Com és habitual, Alpitast es va emmarcar dins els actes de la Festa Major de Sant Sebastià i la Festa de l’Esport, que es van celebrat aquest cap de setmana.

La tapa guanyadora va ser un Mini burger amb ceba caramel·litzada. La proposta del Bar El Sol va superar a les altres dos que van resultar més votades: Bar Casa Pepita (amb Trinxat de la Cerdanya amb crostes de morro de porc) i Forn de pa Vila (Cruixent de coca de recapte amb gambes).

Alpitast va comptar amb la participació de altres sis establiments: Bar Las Vegas (Rollet de salmó), Pastisseria Sucrerie (Cebiche de tonyina), Bar L’Entrada (Zamburiñas gallegues), Comercial de Dissenys (Burrata amb oliva negra), Pastisseria Sebas (Coca de recapte amb llonganissa) i Bar Imagine (Burger Imagine).

Les tapes es podien degustar a un preu de 2,50€ que incloïa el maridatge. A més, amb aquest tast els clients participants podien entrar en un sorteig per guanyar un sopar per a dos persones a l’establiment de la tapa més votada. Per optar a aquest premi, s’havien de degustar tres tapes en establiments diferents i demanar que segellessin la butlleta de participació, en la qual calia marcar al dors l’establiment que es considerava que oferia la millor tapa.

Alpitast-Bar Sol.jpg

  • Compartir