Tallers de fanalets els dies 18 i 19 a la piscina per preparar la processó de Sant Jaume — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Tallers de fanalets els dies 18 i 19 a la piscina per preparar la processó de Sant Jaume

Tallers de fanalets els dies 18 i 19 a la piscina per preparar la processó de Sant Jaume

Alpicat ja està preparant a fons la processó dels Fanalets de Sant Jaume, que tindrà lloc el divendres dia 20.

Un dels centres d’interès serà el taller de fanalets, que es farà els dies 18 i 19, de 17.00 a 20.00 hores, a les piscines municipals. Tots aquells que hi desitgin participar, hauran de portar una ampolla de plàstic d’1,5 litres i unes tisores. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de Tren Màgic.

Cal destacar que el taller de fanalets ja fa 23 anys que s'organitza. Des de molt abans es feia la cercavila i va ser l'any 1995 quan, amb la idea de fomentar la festa i la tradició, es va organitzar el taller perquè els infants i joves creessin els seus propis fanalets. Des de llavors, s'ha fet cada any.

La processó se celebrarà el dia 20 i recorrerà els carrers del poble sortint des de les 22.00 hores des del davant de l’Ajuntament i serà amenitzada per ‘Els perdigots-La cobla del flabiol’.
En acabar, se celebrarà una nova entrega dels Divendres a la Fresca, La Gran Festa, a càrrec de la companyia Encara Farem Salat.

fana

  • Compartir