Els Reis Mags faran dimarts (18.00 h) un recorregut pels carrers d’Alpicat lliurant regals als més petits — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Reis 2021 / Els Reis Mags faran dimarts (18.00 h) un recorregut pels carrers d’Alpicat lliurant regals als més petits

Els Reis Mags faran dimarts (18.00 h) un recorregut pels carrers d’Alpicat lliurant regals als més petits

Alpicat ja té a punt tots els detalls per rebre, aquest dimarts al vespre, l’esperada visita dels Reis Mags d’Orient, que enguany, però, tindrà un format diferent al que és habitual arran de la situació sanitària que patim.

Així, per tal d’evitar desplaçaments i aglomeracions, enguany no es farà la tradicional cavalcada que acaba amb la recepció a La Unió per fer el repartiment d’obsequis als infants, sinó que els Reis Mags faran un recorregut pels carrers en el transcurs del qual deixaran els seus regals als nens i nenes, que els hauran d’esperar al seu domicili.

Aquest recorregut es farà en furgonetes i començarà a les 18.00 hores, amb unes rutes que ja estan planificades. Com ha quedat dit, i per tal de minimitzar els contactes, es demana a totes les famílies que esperin la visita dels Reis a l’entrada de casa seva per tal d’agilitzar una trobada que, per aquest mateix motiu, serà ràpida, perquè a més Ses Majestats han d’atendre molts altres compromisos.

Cal recordar, també, que petits i grans van poder dipositar les seves cartes adreçades a Ses Majestats en una Bústia Reial que es va instal·lar a la zona exterior de La Unió.

  • Compartir