Rebuda especial als Reis Mags amb espectacle audiovisual a l’Ajuntament abans del repartiment de regals per les cases — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Rebuda especial als Reis Mags amb espectacle audiovisual a l’Ajuntament abans del repartiment de regals per les cases

Rebuda especial als Reis Mags amb espectacle audiovisual a l’Ajuntament abans del repartiment de regals per les cases

Poc a poc es van coneixent més detalls de com serà la Nit de Reis a Alpicat, la festa més esperada per tots els infants del poble i que està prevista pel dimecres vinent, 5 de gener, al vespre.

Així, ja se sap que Ses Majestats arribaran a l’Ajuntament cap a les 18.00 hores, on se’ls tributarà la rebuda oficial en un acte que inclourà els parlaments i durant el qual, a més, es podrà veure un espectacle audiovisual amb llums projectats sobre la façana del consistori, i música. Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions poc recomanables davant l’actual situació sanitària, aquest acte es repetirà dos cops més, a les 18.15 i a les 18.30 hores.

En qualsevol cas, serà un acte breu en què el públic haurà d’accedir a la zona esglaonadament per la plaça de l’1 d’Octubre i abandonar-la pels carrers Raval o Major, de manera que no caldrà que l’accés es faci a les 18.00 hores.

Un cop acabi aquesta rebuda a l’Ajuntament, tots els infants hauran d’anar cap a casa seva per tal de preparar-se per rebre la visita dels Reis Mags, que iniciaran el repartiment de regals cap a les 19.15 hores. 

Hi ha la particularitat, a més, que la tercera de les tres rebudes previstes a l’Ajuntament (la de les 18.30 hores) serà retransmesa via streaming pel canal de Youtube de l’Ajuntament a través d'aquest ENLLAÇ i que l’espectacle audiovisual s’anirà reproduint fins a les 19.30 hores, ja sense els Reis Mags, per tal que en pugui gaudir tota la població.

Aquest serà el segon any en què, arran de la situació sanitària, la Nit de Reis d’Alpicat se celebra sota unes condicions especials i sense la tradicional cavalcada, sinó amb visites a les cases per tal que els infants puguin rebre els seu regal de mans de Ses Majestats. Es repartirà un regal per nen i es deixarà a l’entrada de casa, a peu de carrer. L’objectiu d’aquest format és evitar desplaçaments, interacció social i aglomeracions.

Cartell REBUDA.jpg

  • Compartir