Obert el període d’inscripció per a una nova activitat, ‘Anem a buscar el Tió’, prevista pel 5-D — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / Obert el període d’inscripció per a una nova activitat, ‘Anem a buscar el Tió’, prevista pel 5-D

Obert el període d’inscripció per a una nova activitat, ‘Anem a buscar el Tió’, prevista pel 5-D

L’Ajuntament d’Alpicat i el Club Jove Alpicat estan preparant de cara als més petits l’activitat ‘Anem a buscar el Tió’, una nova iniciativa que, sempre que la crisi sanitària no ho impideixi, se celebrarà el dissabte 5 de desembre al Tossal de la Corona.

Atès que es tracta d’una experiència que no s’ha fet mai a Alpicat, i tenint en compte també les particulars circumstàncies sota les que estem vivint, l’activitat està ara per ara en una fase embrionària en la qual resulta imprescindible, per poder tirar endavant, tenir una estimació dels possibles participants amb què es comptarà.

És per aixó que s’ha obert un termini d’inscripció que s’allargarà fins al 15 de novembre per tal que, amb les dades a la mà, es puguin acabar de planificar tots els detalls, els tions que es necessitaran i la distribució horària de cara al 5 de desembre. Les inscripcions es poden fer via online en aquest ENLLAÇ.

Cal remarcar que l’activitat compta amb el suport i la col·laboració dels alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut d’Alpicat, els quals, dins els projecte Serveis Comunitaris, estan treballant en el disseny i la programació de la jornada i més endavant ho faran també en la senyalització i delimitació de les zones.

 Tió.jpg

  • Compartir